Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Nå har vi en ny utfordring ute på Scrappekammeret. Og denne gangen er det en skisse som skal følges. Håper du liker den :)

Jeg har laget en enkel LO denne gangen, med utgangspunkt i fargene i bildene. Har brukt mønsterark, bling og blomster fra sponsor Hobbykunst. Blomstene er sprayet med glimmermist.

Bli med på skisseutfordringen vår da vel, fristen er 20.mars!!


Kommentarer

Bodil sa…
Kjempeflott LO, flott pyntet. Likte skissa veldig godt :)
ha en fin helg :)
Frida sa…
Jättefin LO!=) Gillar färgerna.

Tack för att du påminde mig om att jag länkat fel i utfordring #25. Hoppas det blev rätt nu...

Kram
UlrikaT sa…
Herlige bilder og farger! En super tolkning av skissen!
Klem/
Ulrika
Toi9 sa…
Ei veldig fin tolkning av skissen!
Likte så godt alle blingene som sirkelen.
Herlige bilder.

Ha en fin søndag :)
Klem
Pia sa…
super lækkert layout.
knus Pia

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)