Gå til hovedinnhold

Litt andre farger...

Ja jeg har brukt litt andre farger på dette kortet, enn det jeg vanligvis bruker. Syns fargene matchet hverandre så godt ;)


Ønsker alle en super flott helg!!

Kommentarer

-Sanna- sa…
Tuddelu...
Det var lekre farger.
Er det ikke rart at farger en kanskje ikke synes så mye om, blir rålekkert sammen med matchende papir ?
Dette var stilig og jeg likte veldig godt det stempelet.
Sylvia sa…
Åhh så stilig!!
Delikate farger og nydelig pynt!!
UlrikaT sa…
Superfint kort du har lagat med en herlig fargekombo!
Klem/
Ulrika
Anonym sa…
Flotte farger:))
-Gratla med Designer hos Hobbykunst! -også må jeg få skryte av veska! Du er flink!!
Go helg videre:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)