Gå til hovedinnhold

Enda en strikket veske :)

Jeg strikket en veske tidligere, da i grått. Og nå har jeg strikket enda en - helt lik - bare i svart. Det er ikke så godt å se hvordan mønsteret og strikkingen er... men du kan rulle lenger ned og se den grå, der ser du bedre mønsteret ;)


Også denne veska er laget på bestilling - håper kunden er fornøyd!

Jeg har forresten startet på enda en veske - men denne gangen ganske så ulik denne her. Den jeg strikker nå er i lin/bomullsgarn, og er hullete...
Bilde kommer så snart den er ferdig :)

Kommentarer

Så flink du er, veska var bare flott:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!