Gå til hovedinnhold

Leeenge siden sist..... en digi-LO!

Det er jammen lenge siden sist, men nå har jeg laget en digital LO igjen. Det går veldig i rykk og napp, men er veldig kjekt når jeg først setter igang. Skal si tiden flyr når en starter!!
Har brukt et bilde fra da jeg var på studietur med jobben. Vi besøkte Praha, og fikk sett og hørt mye om byen.
Ønsker alle en god helg - og i morgen er siste sjanse for å delta på bloghop'en vi har på Scrappekammeret!!!!! Begynn og hopp!!!


Kommentarer

så flotte farger du har brukt :) d paste fint med ett SH bildet til det :)
Unknown sa…
Stilig! Flott den grønne fargen du har brukt og!

Klem

Carina

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!