Gå til hovedinnhold

Leeenge siden sist..... en digi-LO!

Det er jammen lenge siden sist, men nå har jeg laget en digital LO igjen. Det går veldig i rykk og napp, men er veldig kjekt når jeg først setter igang. Skal si tiden flyr når en starter!!
Har brukt et bilde fra da jeg var på studietur med jobben. Vi besøkte Praha, og fikk sett og hørt mye om byen.
Ønsker alle en god helg - og i morgen er siste sjanse for å delta på bloghop'en vi har på Scrappekammeret!!!!! Begynn og hopp!!!


Kommentarer

så flotte farger du har brukt :) d paste fint med ett SH bildet til det :)
Unknown sa…
Stilig! Flott den grønne fargen du har brukt og!

Klem

Carina

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!