Gå til hovedinnhold

GDT - Kissing teknikk

Jeg har vært GDT hos Kort o Mania denne måneden. Og utfordringen denne gangen er å lage noe hvor en bruker Kissing teknikken. Det vil kort si at en kysser sammen to stempler, og så trykker de på ark. Resultatet mitt kan du se nedenfor her. Jeg har brukt et swirlstempel og så trykket på et tekststempel.


Gleder meg til å se bidragene som kommer inn på Kort o Mania - dette var en kjekk teknikk!!


HUSK å delta på bloghop'en på Scrappekammeret - du kan vinne 8 RAK'er!!!!

Kommentarer

Torill sa…
Så lekre swirler!! Herlig kort!

Jeg vet at dere ikke vil at vi skal ha sånn ordbekreftelse på kommentarfeltet vårt - men jeg får så mange anonyme kommentarer og spam når jeg ikke har det. Beklager!
Anonym sa…
Heisann!
Skjønte ikke helt det med "kyssing i sammen" :)) -Men det var skikkelig stilig kort!!
Go klem, T :)))
eba sa…
Så tøft reslutatet ble! Hadde aldri hørt om den teknikken før, men har faktisk brukt den... :D Trodde jeg hadde funnet på noe nytt jeg, den gangen, men det er vel "intet nytt under solen" som den vise kong Salomo sa hihi...
Flott blogg, nå skal jeg kikke litt mer her :)
Den teknikken ser flott ut, lekkert kort! Dette må prøves ser jeg.
Annelie sa…
Vilken kul teknik, den måste jag prova!
Ditt kort är jättefint!
Ha en fin dag,
Kram!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!