Gå til hovedinnhold

Kjære Ingrid og Inger

Så, dere vil ikke delta på 32 ting om dere selv??
Hehe, det går helt fint - men en scrappeutfordring det skal dere få!!

Scrapp en LO om deg selv.
Du må ha med minst tre linjer (ord) som sier noe om deg.


Til Inger:
Lag et kort i fargene gul og lilla.
Lag et kort til en guttekonfirmant - her får du ikke lov til å bruke bånd/blonder eller blomster...
Lag et kort ut fra "rosa drøm".Vanskelig?Dersom andre har lyst å være med på utfordringen, er de hjertelig velkomne til det!

Ønsker dere alle en super duper dag!!

Kommentarer

denne skal jeg klare :) tusen takk for forstålse og takk for utfordringen :) vis du har noen kort utfordringer så tar jeg gjerne det og :) siden jeg skal scrappe ifra fredag kl 12 til søndag morgen :)
Ingrid sa…
Den tar jeg, vettu :)
he he he he skal prøve meg på alle sammen :) men ett kort uten alt d som jeg alltid bruker, mhmmmmmmmmmmmmmm tenke tenke :)
Ingrid sa…
Ferdig :)
Ok, har juksa litt, men INSPIRERT av utfordringen din var den ihvertfall... ;)
http://ingridscraps.blogspot.com/2011/01/six-of-us.html

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.