Gå til hovedinnhold

Julekort

Har vært ganske stille her en liten stund... Jeg driver nemlig og leser til eksamen, svarer på oppgaver og fordyper meg i helt andre ting enn scrapping. Forhåpentligvis ikke så veldig lenge til jeg kan begynne å produsere igjen :)

Men, her er et kort jeg har laget som DT-bidrag til en ny utfordring inne på Musikkstua! Utfordringen er å la seg inspireres av Dean Martin's Let it snow!! Og det er jo ikke så veldig vanskelig nå i disse kalde juletider ;)


Ønsker dere alle en flott adventstid!!

Kommentarer

Grethe sa…
Kjempekoselig julekort. Liker den lille sløyfa og stempeltrykket er så fint fargelagt!
Pinklady 68 sa…
Et veldig koselig julekort, Anette!
Nydelig dette motivet og fine farger sammen:-) Lykke til på eksamen!

Ha en fin vinterdag! Klem Laila.
-Sanna- sa…
Koselig kort og tøff header !
Veldig koselig og julete kort du har laget. Nydelig med rødt og beige. Likte veldig godt at du har rufset kanten. Sløyfa og blonden var prikken over ien.
Masse lykke til med eksamen. Jeg har levert hjemmeeksamen i dag, så nå kan jeg senke skuldrene. :)

Klem, Trine :)
Gry-Heidi sa…
Koselig motiv og nydelig kort!
Masse lykke til på eksamen!

Klem :o)
line sa…
Koselig kort - med flotte farger :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.