Gå til hovedinnhold

Julekort

Har vært ganske stille her en liten stund... Jeg driver nemlig og leser til eksamen, svarer på oppgaver og fordyper meg i helt andre ting enn scrapping. Forhåpentligvis ikke så veldig lenge til jeg kan begynne å produsere igjen :)

Men, her er et kort jeg har laget som DT-bidrag til en ny utfordring inne på Musikkstua! Utfordringen er å la seg inspireres av Dean Martin's Let it snow!! Og det er jo ikke så veldig vanskelig nå i disse kalde juletider ;)


Ønsker dere alle en flott adventstid!!

Kommentarer

Grethe sa…
Kjempekoselig julekort. Liker den lille sløyfa og stempeltrykket er så fint fargelagt!
Pinklady 68 sa…
Et veldig koselig julekort, Anette!
Nydelig dette motivet og fine farger sammen:-) Lykke til på eksamen!

Ha en fin vinterdag! Klem Laila.
-Sanna- sa…
Koselig kort og tøff header !
Veldig koselig og julete kort du har laget. Nydelig med rødt og beige. Likte veldig godt at du har rufset kanten. Sløyfa og blonden var prikken over ien.
Masse lykke til med eksamen. Jeg har levert hjemmeeksamen i dag, så nå kan jeg senke skuldrene. :)

Klem, Trine :)
Gry-Heidi sa…
Koselig motiv og nydelig kort!
Masse lykke til på eksamen!

Klem :o)
line sa…
Koselig kort - med flotte farger :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!