Gå til hovedinnhold

Adventskalender

Tidlig i høst bestemte jeg meg for at jeg skulle arrangere adventskalender på jobben. Planen var tidlig klar for hva jeg hadde tenkt å gjøre, så en stund før desember laget jeg denne:Hver dag nå i desember henger jeg opp et nytt spørsmål, hvor alle på jobb kan delta med et svar om dagen. Det har vært stor deltakelse til nå, og tilbakemeldingene har vært positive, så dette vil jeg fortsette med neste år også :)


Spørsmålene er litteratur-preget, siden jeg er ansvarlig for biblioteket på skolen :)

Denne adventskalenderen er et DT-bidrag hos Scrappekammeret!

Leverer dette bidraget til adventsutfordringen på Kreative Krumspring (19.12). -trukket

Kommentarer

-Sanna- sa…
Det var en morsom adventskalender.
Du ække dum du !
kjempeflott adventskalender. jeg har ikke hatt pausen min enda på personalrommet så jeg har ikke fått sett denne i virkeligtheten, så jeg må nok ta turen inn der på mandag å se på denne litt nærmere:) ønske deg en rektig fin helg:)
For en supergod ide, den skal jeg huske til neste år. Jeg er også ansvarlig for biblioteket på vår skole. Tar du skolebibliotekkunnskap 2 ved UIA? Det gjør jeg.

Ha ei fin adventshelg!

Klem, Trine :)
Hannemor sa…
For en kjempeflott ide til adventskalender - skjønner godt at den har blitt godt mottatt! :D

Veldig lekkert laget også - veldig jul! ♥
Tror ikke jeg er helt på nett for tiden. Det er jo skolebibliotekkunnskap 1 jeg tar. :) Jeg tok også 2ern i fjor. Går litt fort i svingene her. Så foresten navnet ditt på deltakerlista i Fronter nå.

Ha ei fortsatt fin helg!

Klem, Trine :)
Festlig tiltak!
Så bra initiativ ovenfor kollegaene dine:)

Takk for at du deltar!
Scrappellen sa…
Såå flink du er da, og så flott kalender!:) Kreativt initiativ. tusen takk for koselige kommentarer du gir meg!:) Og..takk for at du anbefalte meg det ang. ordrebekreftelsen..var rett og slett ikke klar over det:) Men nå er den fjernet:)).
Ønsker deg og dine en koselig og fredfull juletid!
En go'førjulsklem, ellen

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!