Gå til hovedinnhold

Telyskort + Pay it forward

Jeg har laget et oransje telyskort som jeg leverte til Kort O Mania på scrapping.no. Kortet kan åpnes og har plass til en hilsen inni :)
Og så er jeg så heldig å ha mottatt to flotte Pay it Forward-pakker ;) Den ene fra Trine og den andre fra Benedicte - Tuuuusen takk begge to!!

Det betyr at jeg også må sende videre noen Pay it Forward-gaver ;) Tenkte jeg skulle lage tre småpakker som jeg sender til de tre første som skriver en kommentar her, og som gjerne vil ha en liten gave fra meg :) Det som er viktig å huske på, er at når du sier JA til å motta en slik gave, så må du også selv lage tre pakker som du gir bort til noen andre ;)

Dersom du bare vil kommentere og ikke ha gave - er det bare å skrive det ;) Blir ikke sur!! Vil mye heller ha kommentarer ;)

Samtidig må jeg takke alle som legger igjen en kommentar her inne - det setter jeg utrolig stor pris på!!! Hver eneste kommentar varmer ;) Så tuuusen takk!!

Kommentarer

Lenas kort sa…
Lekkert telys kort i herlige høst farger :-) Ha en flott dag :-)
Pinklady 68 sa…
Lekkert telys-kort, Anette!
Nydelige farger og flott pyntet:-)
Ønsker deg en fin tirsdag!

Klem Laila.
Pinklady 68 sa…
Hei igjen...jeg skal ikke være med på pay it forward denne gangen.
Vært med på to steder...ikke mottatt noe der ennå..men hvis det kommer, vil jeg ikke være med på flere:-)
Klem Laila.
Lenas kort sa…
Står over pay it forward denne gangen :-)
Ville bare si at dette var et veldig lekkert kort. Nydelige høstfarger, og så lekkert pyntet.

Ha ei fin uke!

Klem, Trine :)
Hege sa…
Nydelig kort du hadde laget. Er stadig innom å ser hos deg!
Unknown sa…
Kjempefint kort du har laget, skikkelig høstlig :)

Carina
Hei! så lekkert te-lyskort! :)
Jeg blir gjerne med på Pay it forward! Er relativt ny med scrap og kort, og vil gjerne bli mer kjent med dere :)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)