Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Musikkstua!

Nå er utfordring #4 lagt ut på Musikkstua! Denne gangen er det en musikkvideo som du skal la deg inspireres av.

Jeg har laget to stjernebidrag til denne utfordringen. Det første er et rockekort, og det andre er en digital LO. På begge to har jeg brukt et digistempel fra Kenny K.
Credit: LolodenDesigns

Kommentarer

Røft og stilg rockekort du har lagd. For et herlig motiv. Tøft å blande metallpynt, bølgepapp og bloner i en litt røff stil. Herlig!!
LOen var også veldig fin.

Ha en flott søndag!

Klem, Trine :)
Guro sa…
Wow dette var to vidt forskjellige, men stilige løsninger på oppgaven :-)
Nydelig vintagekort øverst, du er blitt en kløpper på vintage! Og litt av en rocker under, sttilig oppsett :-)
Ha en fin ukeslutt.
Klem Guro
Kari sa…
Så stilige kort Anette! Kult med bølgepappen og artig stempeltrykk! Kule bilder også!

Ha en flott dag!
Klem Kari
Bea sa…
Så stilig! Likte både kortet og den digitale Lo'en! Så ikke med en gang at den var digital, var sikker på at den var håndlagd...
Tusen tak for koselig kommentar i bloggen min :o)

Klem fra Beate

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)