Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Nå er en ny utfordring hos Scrappekammeret publisert!
Utfordringen er LAG NOE MED HJERTER!!
Og jeg har denne gangen laget to LO'er som DT-bidrag. Den første LO'en er Marius som er på tur. Her har jeg brukt hjørnestempler fra Stempelglede, og så har jeg drodlet en hjertebord langs venstre side og nederst.Den andre LO'en er et gammelt bilde fra i fjor sommer, hvor Marius fisket to fisker fra bryggekanten.


På begge disse LO'ene har jeg brukt ark fra Nikki Sivils og gluedots fra GlueDots - begge sponsorer hos Scrappekammeret!

Kommentarer

Unknown sa…
Åh den gule likte jeg best, så fin å sjå til :D

Var artig den orange også da, laget hjertene selv? har lurt litt på å lage slike selv, hadde vært morsom å sett hvordan d ble gjort.
Anonym sa…
Hærlige LO`er!
Flotte farger på begge to -og søte motiv da:))
Ha ei fine helg:)
Klem T
Så herlige sider! :) Lurer på når jeg skal begynne med bildescrapping?.. Hmm....

Takk for hyggelig kommentar! Ønsker deg god helg! Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!