Gå til hovedinnhold

Guttekort

Har laget et enkelt guttekort. Kortet er liftet fra et kort til Helle. Likte så utrolig godt det enkle oppsettet hennes, og effekten med hvitt bak hvert mønsterark :)Ser at fargen ble litt feil på bildet her... Men det er altså en grønnfarge, og jeg bidrar med dette kortet på utfordringen hos Thats just so cute.

Kommentarer

Unknown sa…
Dette ble jo bare lekkert :D
Asil sa…
Mulig fargen ser feil ut på din skjerm, men hos meg er den definitivt grønn!! :D

"Det enkle er ofte best" er så sant som det er sagt, elsker oppsettet og lagene med grønt og hvitt. Og det svarte var jo bare såå stilig!!

Takk for at du deltar! :)
~Isabell~ sa…
et skikkelig tøft kort, digger det med mattene bak hvert lag=)

takk for ditt bidrag=)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!