Gå til hovedinnhold

Guttekort

Har laget et enkelt guttekort. Kortet er liftet fra et kort til Helle. Likte så utrolig godt det enkle oppsettet hennes, og effekten med hvitt bak hvert mønsterark :)Ser at fargen ble litt feil på bildet her... Men det er altså en grønnfarge, og jeg bidrar med dette kortet på utfordringen hos Thats just so cute.

Kommentarer

Unknown sa…
Dette ble jo bare lekkert :D
Asil sa…
Mulig fargen ser feil ut på din skjerm, men hos meg er den definitivt grønn!! :D

"Det enkle er ofte best" er så sant som det er sagt, elsker oppsettet og lagene med grønt og hvitt. Og det svarte var jo bare såå stilig!!

Takk for at du deltar! :)
~Isabell~ sa…
et skikkelig tøft kort, digger det med mattene bak hvert lag=)

takk for ditt bidrag=)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)