Gå til hovedinnhold

Digital bursdagsinvitasjon

Jeg og en venninne skal feire 30års-bursdagene våres sammen. I steden for å lage veldig mange invitasjoner for hånd, tenkte jeg at jeg heller skulle lage dem digitalt. Så nå er det gjort, og printet ut i en god del eksemplarer.

Credit: Delicious Scraps

Har brukt skissa til Skissebodens utfordring. Det er en veldig enkel skisse, så jeg har lagt til noen elementer og snudd litt på den. Men ellers så er den iallfall utgangspunktet ;) Hehe....

Kommentarer

pia iris sa…
kjempefin innbydelse og kreativt å bruke skissa til det.
takk for at du er en flittig bidragsyter hos skisseboden. klem pia
Trine Lise sa…
Super ide og meget lekker. Gratulerer med dagen :) Takk for ditt bidrag til Skisseboden. -klem-

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!