Gå til hovedinnhold

Digital bursdagsinvitasjon

Jeg og en venninne skal feire 30års-bursdagene våres sammen. I steden for å lage veldig mange invitasjoner for hånd, tenkte jeg at jeg heller skulle lage dem digitalt. Så nå er det gjort, og printet ut i en god del eksemplarer.

Credit: Delicious Scraps

Har brukt skissa til Skissebodens utfordring. Det er en veldig enkel skisse, så jeg har lagt til noen elementer og snudd litt på den. Men ellers så er den iallfall utgangspunktet ;) Hehe....

Kommentarer

pia iris sa…
kjempefin innbydelse og kreativt å bruke skissa til det.
takk for at du er en flittig bidragsyter hos skisseboden. klem pia
Trine Lise sa…
Super ide og meget lekker. Gratulerer med dagen :) Takk for ditt bidrag til Skisseboden. -klem-

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!