Gå til hovedinnhold

Nice...

Her er en LO av Cathrin som har på seg slike 3D-briller (fulgte med et blad). Hun syns hun ble veldig fin, og gikk rundt å poserte i stua ;)


LO'en er et bidrag til Skissebodens skisse #1. En vanskelig skisse syns jeg... men det ble da noe til slutt. Får håpe bidraget blir godkjent ;)
Alle mønsterark og noe av pynten er fra October Afternoon. Bokstavene er bølgepapp-bokstaver (husker ikke produsent nå i farta...)

Kommentarer

Simple but great layout. Anesha
-Sanna- sa…
Stilig med reine linjer.
Og så god ei lita tøtte. Den herlige bollemagen da....
Yvonne sa…
Herlig LO! Hu er jo så søt, den jenta di. Så stilig det ble når du har brettet inn hjørnene. Her lukter jeg herming...
Ha en super helg Anette!
Klem
pia iris sa…
syns du har klart skissen bra jeg, tøff tolkning. likte de bretta hjørnene jeg og.
takk for at du deltar, og ha ei flott helg.
Trine Lise sa…
Denne var bare kjempe herlig! Synes du har gjordt en strålende jobb til at du synes skissen var litt vanskelig. Lekkre papirer, flott pynta og så nydelige bilder.
Takk for at du deltar hos Skisseboden.
-klem-
Anonym sa…
Så herlig LO, Anette!! UtrOlig kult med brettene i hjørnene!! Synes du fikk brukt skissen på en utrolig kreativ måte, håper du liker våre fremtidige skisser bedre:)

Takk for at du deltar, kjempe moro at du blir med!

Håper du har hatt en kjempe fin helg, klem fra Cathrine:)
Kort og Søm sa…
Denne var kjempe fin!!
Klem :O)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)