Gå til hovedinnhold

Nice...

Her er en LO av Cathrin som har på seg slike 3D-briller (fulgte med et blad). Hun syns hun ble veldig fin, og gikk rundt å poserte i stua ;)


LO'en er et bidrag til Skissebodens skisse #1. En vanskelig skisse syns jeg... men det ble da noe til slutt. Får håpe bidraget blir godkjent ;)
Alle mønsterark og noe av pynten er fra October Afternoon. Bokstavene er bølgepapp-bokstaver (husker ikke produsent nå i farta...)

Kommentarer

Simple but great layout. Anesha
-Sanna- sa…
Stilig med reine linjer.
Og så god ei lita tøtte. Den herlige bollemagen da....
Yvonne sa…
Herlig LO! Hu er jo så søt, den jenta di. Så stilig det ble når du har brettet inn hjørnene. Her lukter jeg herming...
Ha en super helg Anette!
Klem
pia iris sa…
syns du har klart skissen bra jeg, tøff tolkning. likte de bretta hjørnene jeg og.
takk for at du deltar, og ha ei flott helg.
Trine Lise sa…
Denne var bare kjempe herlig! Synes du har gjordt en strålende jobb til at du synes skissen var litt vanskelig. Lekkre papirer, flott pynta og så nydelige bilder.
Takk for at du deltar hos Skisseboden.
-klem-
Anonym sa…
Så herlig LO, Anette!! UtrOlig kult med brettene i hjørnene!! Synes du fikk brukt skissen på en utrolig kreativ måte, håper du liker våre fremtidige skisser bedre:)

Takk for at du deltar, kjempe moro at du blir med!

Håper du har hatt en kjempe fin helg, klem fra Cathrine:)
Kort og Søm sa…
Denne var kjempe fin!!
Klem :O)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!