Gå til hovedinnhold

Jeg vant!!

Tenk at jeg har vunnet denne flotte giwe-away'en fra Norske Scrappere!!! Helt fantastisk! Jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får den i posten ;)

Trengte virkelig en slik overraskelse i dag... Sitter her med en kraftig forkjølelse med feber... I tillegg har jeg lesedag og skal levere en eksamensoppgave på 12 sider i morgen... (burde kanskje fortsette på den oppgaven nå, og ikke blogge....hehe....)

Her er iallfall pakken jeg skal få;

Kommentarer

Gratulerer så mye med å ha vunnet!
Og så må jeg bare si at LO'en din under her er utrolig flott!! Helt herlig! Ha en super onsdag - her er sønnens skole tatt ut i streik fra i dag. Så får vi nå se, hvor lenge streiken varer!.. Klem, Hege
-Sanna- sa…
Jippi, Anette.
Så mye flott.
Lenas kort sa…
Gratulerer Anette :-) Så morro :-)Kos deg med all stærsje når det kommer i posten.God bedring :-)
Kari sa…
Gratulerer så masse. Den var virkelig lekker denne her. Er spent på å se hva du lager med dette!

Klem Kari
Guro sa…
Wow så masse flott da Anette, gratulerer så masse, her var det masse å kose seg med; øyner muligheten for mer vintage ;)
Masse lykke til med eksamen og god bedring! Jeg sliter fortsatt med streptokokkene mine...

Klem Guro
Kort og Søm sa…
Så mye fint da!
God bedring, og lykke til med eksamen! :O)
Pinklady 68 sa…
Her var det mye lækkert:-) Gratulerer! Så moro:-)
Ønsker deg god bedring og lykke til med eksamens oppgaven!

Klem Laila.
Anonym sa…
Oj! Heldigen deg -og Gratulerer!!
Du får ha God Bedring, (-blir nok frisk når den flotte pakken kommer i posten:)) -og lykke til med eksamensoppgaven!
Klem T
❤ Kaia sa…
GRATTIS !!!
Kjempegøy.
Klem fra Kaia
gratulerer:) en superflotte premie,heldige du:):)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)