Gå til hovedinnhold

Et bryllupskort

Har laget et lilla bryllupskort til en utfordring hos Kort O Mania. Kartongen er helt lilla, men har stemplet på litt bakgrunns-swirler. Og så har jeg hvit-embosset et hjertestempel fra Stempelglede. Ellers bryllupspynt - blomst, sommerfugl og masse perler ;)


Takker samtidig for alle hyggelige kommentarer som dere der ute legger igjen i bloggen min! Setter utrolig stor pris på tilbakemeldingene fra dere ;)

Kommentarer

Pinklady 68 sa…
Et flott og elegant bryllupskort!
Nydelig hjerte og perlepynt.

Ha en fin sommerdag! Klem Laila.
Kort og Søm sa…
Nydelig!!
Ha en fin dag,
klem :O)
RoseSommer sa…
Å, så fin farge. Kortet var så delikat. De sommerfuglene har jeg sett før, men har ikke fått tak i dem. (Og det blir ikke shoppet scrappeutstyr for tiden; det går bare i blomster, jord og gjødsel.)
Ha en fin sommer fortsatt.
Yvonne sa…
Åh, så nydelig Anette! Jeg har SÅÅ lyst på de hjertestemplene der altså! Og det papiret ble kjempelekkert med swirlene.
Ha en superduper dag i dag!
Klem
UlrikaT sa…
Ett nyydeligt bryllupskort! Stiligt med det embossade hjertet!
Gro sa…
Det var et lekkert bryllupskort. Hjertet ble flott når det var embosset.

Klem :o)
bestevenn sa…
Nydelig kort du har laget, hjertet som er embosset er så lekkert. Tusen takk for at du deltar på utfordringen til kort o Mania.
Aud Kirsten sa…
Et lekkert bryllupskort i nydelige farger! Tusen takk for at du deltar på kort O mania´s utfordring:o)
Klem:)
Sivic sa…
Utrolig lekkert bryllupskort!!!
Det ble stilig med lilla og hvitt!!
Linda S. L sa…
kjempe flott kort anette. likte at du valgte ''utradisjonell'' farge :D Og det stemplet fra stempelglede er bare helt utrolig flott, pynter så bra opp i seg selv! flott :D
takk for at du deltar hos kort o mania!
klemmmm
Jeanette sa…
Herlig kort du har laget! Takk for ditt bidrag til Kort O Mania. Klem.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!