Gå til hovedinnhold

To nye kort

Her er to nye kort jeg har laget den siste tiden. Dette er et bittelite forsøk på noe i retning vintage.... men det er ikke en stil jeg behersker, så det innholder visst bare noen vintage-elementer :) Men men, koselig var det iallfall å lage det :)Dette er et kort jeg har laget til en utfordring hos StampArtic. Det var en skisse vi skulle jobbe med. Ser at motivet ble litt lite tydelig her på bildet... Motivet er stemplet og embosset.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!