Gå til hovedinnhold

Sender varme tanker

Har laget et kondolansekort. Hadde egentlig tenkt å levere kortet i helga, til Kreativ Hobbys utfordring med bølgepapp, men så rakk jeg ikke fristen... (ikke første gangen, hehe) Men så fant jeg ut at jeg jo kunne levere det til ukas utfordring i steden for - nemlig bare ved å legge på litt tråd ;) Så ble kortet ferdig, og jammen rakk jeg fristen også ;)
Har brukt brun kartong på kortet, men det er vanskelig å se på bildet. Panelet hvor teksten står, er egentlig ikke hvit, men samme farge som mønsterarket bakenfor.
Bølgepappen er sprayet med glimmermist.

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Blir så fint med bølgepapp/kartong...tror jeg må prøve det på et kort snart!! :O)

God kveld,
klem :o)
Christina sa…
Stilig, enkelt, rent og delikat.
Linda S. L sa…
Nyyydelig! gjorde seg veldig flott med bølgepappen bak og dem to nålene var super fine!
klemmm
Linda W sa…
denne var kjempefin, likte bølgepappen:)
-Sanna- sa…
Så koselig.
Stilige pins..

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)