Gå til hovedinnhold

Enda et vintage-kort

Jeg har nå prøvd meg på enda et vintagekort... Er ingen erfaren vintage-kort-lager, men det var da kjekt likevel ;)
Kortet er et bidrag til første utfordring hos Vintage Udfordring, hvor de vil se blonder. Jeg har et blondebånd under blomsten og tvers over kortet.


Det har dessverre ikke vært så ofte publiseringer her på bloggen min i det siste. Grunnen til det er at jeg akkurat nå er midt i en hjemme-eksamen.... mye å lese og mye å skrive... En annen grunn til lite publisering er at det meste jeg har laget den siste tiden, er DT-bidrag til Scrappekammeret. Så disse tingene vil komme etter hvert, må bare vente til utfordringene publiseres ;) Gleder meg ;)

Kommentarer

-Sanna- sa…
Synes du har fått det fint til, jeg.
Koselige farger.
❤ Kaia sa…
Dette var jo veldig bra synes jeg da....
Nydelig pyntet...
Lykke til med eksamenen.
Klem fra KAia
Mette sa…
Nydelig kort i vintage stil!! Herlig motiv og flotte detaljer!
Takk for du deltar på Vintage utfordring!
Lykke til med eksamen:-)
Klem
Yvonne sa…
Skulle ikke tro annet enn at du er en durkdreven vintagemaker Anette, for dette var utrolig lekkert! Stilig med alle lagene bak bildet, og for et nydelig mønsterark du har brukt! Flott med stemplingen på kantene og. Herlig!
Ha en strålende uke!
Og lykke til med eksamen!
Klem
Guro sa…
Vintagesilen må du ha naturtalent for, dette ble like flott som de andre du laget tidligere. Stilig papir og flotte farger, Drodlingen din rundt kantene var tøff, hva bruker du?
Lykke til med hjemmeeksamen!
Ha en super uke :-D
Klem Guro
Kari sa…
Så flott vintagekort! Nydelig rett og slett!

Lykke til med eksamen også!

Klem Kari
Benita sa…
Lækkert kort.

Tak for deltagelsen på vintageudfordringen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.