Gå til hovedinnhold

DT-bidrag til Scrappekammeret

Har laget en LO til en Grand Prix-hyllest vi har inne på Scrappekammeret. Jeg har brukt en tekststrofe fra Norges bidrag til MGP i 1971. Teksten sier: Lykken er et spann med sand i en liten barnehand. Synes teksten passet så godt til dette bildet ;)


Og så et nærbilde av teksten i hørnet, men ser at blogger snur bildet.... irriterende... Jeg har stemplet noen swirler i hjørnet her, under teksten.

Kommentarer

Kari sa…
Så søt denne ble! Fine farger, likte godt det stripete arket! Og teksten er jo bare så fin, passer de aller fleste barn! ;-)

Ha en fin dag!
Klem Kari
Kort og Søm sa…
Det var en fin tekst til en fint bilde!!
ha en fin mandag,
klem :O)
Merethe sa…
En kjempesøt LO. Likte veldig godt svirlene i hjørnet. Herlig tekst. Flott DT-bidrag.
Pinklady 68 sa…
En flott LO, Anette! Fine farger til det søte bildet:-) Teksten perfekt!

Ha en fin kveld! Klem Laila.
Anonym sa…
Skikkelig flott LO -og et koselig motiv! Søt tekst også -passa veldig bra:)
Klem T

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!