Gå til hovedinnhold

DT-bidrag til Scrappekammeret

Har laget en LO til en Grand Prix-hyllest vi har inne på Scrappekammeret. Jeg har brukt en tekststrofe fra Norges bidrag til MGP i 1971. Teksten sier: Lykken er et spann med sand i en liten barnehand. Synes teksten passet så godt til dette bildet ;)


Og så et nærbilde av teksten i hørnet, men ser at blogger snur bildet.... irriterende... Jeg har stemplet noen swirler i hjørnet her, under teksten.

Kommentarer

Kari sa…
Så søt denne ble! Fine farger, likte godt det stripete arket! Og teksten er jo bare så fin, passer de aller fleste barn! ;-)

Ha en fin dag!
Klem Kari
Kort og Søm sa…
Det var en fin tekst til en fint bilde!!
ha en fin mandag,
klem :O)
Merethe sa…
En kjempesøt LO. Likte veldig godt svirlene i hjørnet. Herlig tekst. Flott DT-bidrag.
Pinklady 68 sa…
En flott LO, Anette! Fine farger til det søte bildet:-) Teksten perfekt!

Ha en fin kveld! Klem Laila.
Anonym sa…
Skikkelig flott LO -og et koselig motiv! Søt tekst også -passa veldig bra:)
Klem T

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)