Gå til hovedinnhold

Tall ATC

Jeg har laget en digital atc, med tema: TALL. Det er Art Pieces som har utfordring #10 denne uka. Måtte jo selvsagt delta igjen :) Har levert til hver eneste oppgave hos dem siden de startet!! (nesten 1,5 år) Ganske stolt av meg selv ;)
Det ble ganske mange ulike tall-elementer her :) Og så syns jeg at fargen er sååå lekker ;)
Credit: Club Scrap Digital

Kommentarer

Lenas kort sa…
Flott atc :-) Ha en fin helg :-)
Benedicte sa…
så flott atc du har laget.
ha en god helg.
klem ;-)
Pinklady 68 sa…
Stilig ATC...lekker farge, ja:-)

Ha en fin lørdag! KLem Laila.
Denne var kjempestilig. :) Fargen var kjempefin. Har aldri laget slike ATCer.

Ha ei super helg!

Klem, Trine :)
Rika sa…
Beautiful ATC!

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)