Gå til hovedinnhold

Smittende latter

Jeg har en liten prinsesse som har sånn en herlig smittende latter :) Har heldigvis fått tatt en del bilder av henne, så nå måtte jeg lage en LO :)
Denne LO'en er mitt DT-bidrag til den nye utfordringen hos Scrappekammeret!! Ta en titt på den flotte skissa Cathrine har laget - og lever gjerne et bidrag ;)
På LO'en min har jeg brukt blomster/blader fra I am roses ;)


Kommentarer

-Sanna- sa…
Kjempekoselig.....
UlrikaT sa…
Super herlig LO! Flott løsning på skissen!
Nydelig jente og nydelig LO. :) Så stilig den kanten rundt var. Herlige vårfarger.

Klem, Trine :)
Yvonne sa…
Herlig LO! Denne burde rammes inn og henge på barnerommet! Så flotte farger du har brukt her.
Klem
❤ Kaia sa…
Herlig!!!
For ett blinkskudd !!!!!
Klem fra KAia
Guro sa…
Nydelig Anette :-D
Pinklady 68 sa…
Så søt LO av din datter, Anette.
Nydelige farger til ditt lille sjarmtroll:-)

Klem Laila.
Anonym sa…
Herlig, Anette, både LOen og datteren din:)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)