Gå til hovedinnhold

Perle atc

Har laget en perle-atc til ukens utfordring hos Art Pieces. Har brukt halvperler som jeg har limt på en stemplet swirl. Har også brukt en blå fjær. Og det hvite arket er embosset med blomster og deretter sprayet med to typer glimmermist ;)


Endelig har jeg et bidrag som ikke er digitalt..... hehe :)

Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Hi, hi, jeg måtte kikke to ganger ja, før jeg skjønte at denne kan bare ikke være ikke digital :o) Du mestrer jo begge deler like bra ! Atc´en din er kjempestilig, kult med den blå fjæra !
Takk for deltagelsen :o)

Klem, Gry-Heidi
Randi WS sa…
Åh, dette var jo fen'menalt! Kjempestilig, Anette! Du trenger aldri bekymre deg for ikke å lage digitale ATC'er mer!! ;)
Klem
Yvonne sa…
Kjempeflott! Nydelig med alle swirlene, både perler og stempel. Og så stilig med fjær.
Klem
UlrikaT sa…
Stiligt!! Jeg liker så godt den fjæra og swirlen!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!