Gå til hovedinnhold

Framside til hyttebok

Jeg har laget en framside til hyttebok :) Framsida mi er et bidrag til Skissedilla #51.
Har laget hele bakgrunnen selv. Har brukt glimmermist. Har klippet ut sirkler som jeg har plassert på kartongen før jeg brukte glimmermisten ;)(dette bildet ble feil vei.... aner ikke hvorfor, for det er riktig vei når jeg ser på det her på maskinen min... må kanskje legge det inn på nytt :))


Kommentarer

Anonym sa…
Såå tøff LO! Kult med sirklene:)
Gry-Beate sa…
Denne var kjempe fin, en fin idee til å lage en gave!!!

;0)Gry-Beate
Anonym sa…
Kreativt og flott! Tusen takk for at du deltar!
-Carrin-
Stilig ble det!

Jeanette
Pinklady 68 sa…
Stilig framside til hyttebok!
Ha en fin søndags kveld!
Klem Laila.
Guro sa…
Å så flott denne var Anette; herlig bakgrunn du har laget. Kreativt med de ringene. Bladet var kjempe søtt!!!
Ha en fin kveld videre :-)
Klem Guro
Sivic sa…
Så flott hyttebok!!
Stilig med sirklene!!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)