Gå til hovedinnhold

Bokmerker


Jeg har laget 16 bokmerker... Ja du hørte riktig, 16 stk. Fikk glimmermist og crackle paint i postkassen, og da måtte jeg jo prøve ut dette. Har laget alle bokmerkene ut fra hvit kartong. Så alle bakgrunner og pynting er laget helt selv :) Mye arbeid, men enda mere venting på at det skulle tørke... Ødela faktisk føneren..... hehe :) Men det var veldig kjekt, og jeg er godt fornøyd med resultatet.
Etter at bildene ble tatt, laminerte jeg alle bokmerkene og satt en blonde i toppen (i hullet). Bokmerkene er gitt i gave til alle klassene på skolen jeg jobber. Hver klasse har fått hvert sitt bokmerke - i håp om at det blir mer høytlesing i klassene ;) Gavene ble godt mottatt ;)

Baksiden av bokmerkene er også pyntet på samme måte som framsidene. Men i steden for et tekststempel, så står det en liten hilsen fra meg der. Legger ikke ut bilde av alle baksidene, men her er noen av dem:

Kommentarer

Guro sa…
WOW Anette, du må være en fantastisk lærer, for en flott ting å gjøre! Jeg blir rent rørt her som mor til 2 skoleunger.
Nydlige bokmerker, og ikke minst, en utrolig oppmerksomhet til elevene.
Ha en super kveld!
Klem
Jeg er en skikkelig leseløve, og de bokmerkene dine var bare helt supre. Vakre tekster som står på dem også. Kan tenke meg at gaven ble godt mottatt ja. Jeg er lærer og leser høyt for elevene mine hver dag, men fint bokmerke har jeg ikke. Kanskje jeg må lage det nå. :)

Klem, Trine :)
soltroll sa…
Utrolig flotte bokmerker og så kreativt da.
Jammen er du en snill annsatt.... tenker det ble satt pris på ja c",) Veldig snillt av deg å ta deg tid til å lage noe så fint til klassene.
Klem fra Merete
Gro sa…
Så mange lekre bokmerker, da. Det blir mye grising når man holder på sånn, men du verden hvor gøy det og så fint det blir. Har du prøvd den medplastfolie? Da blir glimmermisten sååå lekker.

Klem :o)
Gry-Beate sa…
Himmel!!! Disse var aldeles nydelige. Det var en kjempe ide, viktig å fremme lesing i skolen!!! og med disse bokmerkene, vil nok elevene sloss om bøkene;)

;0)Gry-Beate
Lenas kort sa…
Så mange flotte bokmerker du har laget! Blir helt inponert jeg :-)
Pinklady 68 sa…
Det ligger mye jobb og sjel bak disse flotte bokmerkene!
Ha en riktig god helg:-)
Klem Laila.
Linda W sa…
Oi, her har du virkelig jobba. For en flott ide å gi bort til kollegar, håper det bidrar til masse lesing. Du er nok en dyktig lærer....
kjempefine alle sammen.
Har endelig fått inn bloggcandyen, blir spennende det her....
Ha en fin dag, klem:)
Sivic sa…
Kjempefine bokmerker, og flott ide å gi et bokmerke til hver klasse for å fremme høytlesing!!
Forstår godt at de ble satt pris på : )
Kari sa…
Så utrolig flotte disse ble! Så snill du er som gir disse til skolen! Likte fargene du har valgt, mønsteret ble jo knalltøft!
Toi9 sa…
Kjempelekre bokmerker :) Fine farger og bakgrunner. Disse kan du være fornøyd med !! Fint pyntet og mange fine ord.
En god idè og en kjempefin gave til klassene :)
Takk for koselig kommentar :)
Ha ei riktig god helg :)
Toini
Askeladden sa…
Jeg falt for disse bokmerkene!!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!