Gå til hovedinnhold

En digital LO

Jeg har laget en digital LO til Scrappekammeret sin andre utfordring: Kammerpikenes overraskelse #1. Du skal la deg inspireres av noe eller noen du er glad i - og det var jo ikke noe problem :) Har selvfølgelig scrappet barna mine :)
Kredit: Stegall


Scrappekammeret har en kjempeflott blogcandy!! Ta en titt - og skynd deg, det er veldig kort påmeldingsfrist!!!

Kommentarer

Gry-Beate sa…
Denne var nydelig!
Ha en fin helg.
;0)Gry-Beate
Hei!
Jeg har titta litt på de digitale scrappesidene dine, og syns de var virkelig fine - for de så ikke digital ut - de ser håndscrappet ut, hvis du skjønner?!
Håper du kan svare meg på et par ting: Hvilket program bruker du, og hvor henter du bakgrunner og slikt?
Har en gutt på snart 11 mnd og kunne tenkt meg å digitalscrappe album med ham, nemlig.

Hilsen Kristin.
Anonym sa…
For et utruli herli bilde :)

Klem frå søs ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.