Gå til hovedinnhold

Sjokoladekort

I dag har jeg laget årets første kort i 2010!! Og det ble et sjokoladekort, som jeg skal gi til en kollega på jobb. Jeg skulle egentlig ha vært en tur hos henne i romjula, men ble forhindret til å gå - så da tenkte jeg at jeg kunne overraske henne med et sjokoladekort :) Håper hun blir fornøyd med det :)
Tekststemplene er fra Elsi.

---------------------------------------------------------------------------------
Julegavene for 2009 ble sjokoladekort, med hilsen på, sjokolade inni, og gavekort festet til sjokoladen. Det ble en god del sjokoladekort, men de ble også veldig godt mottatt, så det var en veldig kjekk gave å gi bort. Har ikke fått tatt bilder av alle, men de ser lignende ut som dette:


Kommentarer

Mia sa…
For en fantastisk sjokolade-esle/ kort du har laget. Virkelig en god ide og så gjennomført gjort.

Ønsker deg et godt kreativt nytt år.

Hilsen Mia
Gry-Heidi sa…
Disse er knallfine, Anette ! Koselig gave, både med og uten gavekort :o)

Klem, Gry-Heidi :)
Irene sa…
Kjempefine - og koselig liten gave :-) Godt nytt år!
Anne sa…
Godt nyttår! Håper du har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring, og en fin start på det nye året.

Wow, så flotte sjokoladekort! Også så smart å gi bort med gavekort :-)
Disse har du virkelig teken på, skikkelig finer er de!

Har tittet litt på ATCene dine også. Har prøvd meg en gang på ATC, men nå fikk jeg faktisk lyst å prøve på noen jeg også, bare for å utfordre meg selv i noe jeg overhodet ikke kan.
wæææææoooowww, di dær va AWSOME !! ska tru om æ kan "kopiere" ideen litt.... ??? seriøst, tøffaste æ har sedd!! æ kasta mæ på som føller, detta vi æ se meire av !! peis på !

hug,hug,

Marielle

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.