Gå til hovedinnhold

Nytt oppsett på bloggen

Jeg tenkte jeg skulle redigere oppsettet av bloggen min litt... Så det blir litt "arbeid" denne helga - du får ha litt tålmodighet dersom noe ikke ser helt bra ut, sånn i oppsettet :)

*UNDER ARBEID*

Kommentarer

Linda S. L sa…
så utrolig bra det ble! Tror virkelig jeg og må gjøre dette, lekte med tanken tidligere men ikke fått gjort det. Det ble så mye mer ryddig med engang :)
Anne sa…
Dette så da riktig så bra ut! Bra jobbet :-)
Invitasjon til utfordring #1 hos Nordsalten-hobbyklubb.
Denne gang tegner vi en skisse som du skal løse etter din egen tolkning.

spre gjerne ordet =)

følg med på :

nordsalten-hobbyklubb.blogspot.com

=)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.