Gå til hovedinnhold

Ben 10 kake

Her er bilde av Ben 10 kake som jeg laget til sønnen min sin 5 års dag. Det var streng beskjed om at det måtte være en Ben 10 kake, og at det måtte være en sjokoladekake... så da ble ikke valget særlig stort :) Men god ble den, og alle gjestene måtte ha litt av hver sin heltefigur :)

Det er sønnen min som har pyntet med 5 lys, nonstop og seigmenn :) Han fikk gjøre alt selv, siden det var hans dag :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)