Gå til hovedinnhold

Utfordring #52

Art pieces har tema: Godt Nyttår.
Og jeg har (som tidligere) laget en digital atc. Denne gangen har jeg satt sammen en hel haug av bilder jeg fant av ulike raketter. Og så har jeg lagt til det nye årstallet ;)
Kjekt å kunne si at jeg har vært med hver eneste uke hele året ;) Hadde aldri laget atc'er før jeg startet med det for et år siden, hos Art Pieces. Og det har vært et veldig kjekt og spennende år, med mange utfordrende temaer :)

Kommentarer

Benedicte sa…
så flott atc du har laget!

godt nyttår!
Gry-Heidi sa…
Nydelig og stilig nyttårs-atc, Anette ! Flotte farger!
Takk for at er med på årets siste utfordring, og ikke minst, for at du har vært med gjennom hele året :)

Ha en fortsatt fin romjul :o)

Klem, Gry-Heidi
Pia sa…
et festligt atc kort som aflutning på året
Maya sa…
Så lekkert ATC!
Blir så imponert over dere som klarer å lage noe som helst digitalt jeg!
Helt grønn når det gjelder data..
Har PS men skjønner ikke noe som helst *ler*
Ha en fortsatt flott jul,
klemmer fra Maya:)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)