Gå til hovedinnhold

Utfordring #51

Har ikke blitt så mange innlegg her den siste tiden. Har det travelt på jobb, og mye som skal rekkes og gjøres før jul. Men utfordringene hos Art Pieces klarer jeg iallfall å få med meg. Denne ukas tema er selvsagt: Jul.
Fant dette nydelige motivet/bildet på internett, og så måtte jeg bare lage en atc med det. Har brukt en del tekst fra en sang av Terje Nilsen, som heter Hjem te jul. Syns den teksten er sååå flott - minner meg om tiden da jeg var student og bodde langt borte...

Kommentarer

Scrappelise sa…
Helt utrolig nydelig rødfarge i denne ATCen Annette! Og teksten var noe å tenke på, ser for meg en stakkars student!
Gry-Heidi sa…
Så bra at du får med deg utfordringene våre midt oppi julestria :o) Bra prioritering :o)
ATC´en din er virkelig flott! Enig med Scrappelise, rødfargen er utrolig nydelig!

Ønsker deg og dine en riktig God Jul !

Klem, Gry-Heidi
Pia sa…
Jeg ønsker deg ei riktig god jul!

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.