Gå til hovedinnhold

Utfordring #51

Har ikke blitt så mange innlegg her den siste tiden. Har det travelt på jobb, og mye som skal rekkes og gjøres før jul. Men utfordringene hos Art Pieces klarer jeg iallfall å få med meg. Denne ukas tema er selvsagt: Jul.
Fant dette nydelige motivet/bildet på internett, og så måtte jeg bare lage en atc med det. Har brukt en del tekst fra en sang av Terje Nilsen, som heter Hjem te jul. Syns den teksten er sååå flott - minner meg om tiden da jeg var student og bodde langt borte...

Kommentarer

Scrappelise sa…
Helt utrolig nydelig rødfarge i denne ATCen Annette! Og teksten var noe å tenke på, ser for meg en stakkars student!
Gry-Heidi sa…
Så bra at du får med deg utfordringene våre midt oppi julestria :o) Bra prioritering :o)
ATC´en din er virkelig flott! Enig med Scrappelise, rødfargen er utrolig nydelig!

Ønsker deg og dine en riktig God Jul !

Klem, Gry-Heidi
Pia sa…
Jeg ønsker deg ei riktig god jul!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)