Gå til hovedinnhold

Brunt julekort

Jeg har laget et bidrag til Kreativ Hobbys adventskalender. Oppdraget for dagen er å lage et brunt julekort, hvor jeg minst bruker et stempel fra Kreativ hobby. Jeg har laget et sjokolade-julekort :) Med plass til en firkløver eller melkesjokolade inni.

Alle swirlene og snøfnuggene jeg har stemplet, er fra Kreativ hobby. Tekststemplene er fra Elsi. All stempling er embosset, utenom de brune stemplene på panelet som en kan skrive en hilsen på. Mønsterarkene er fra Kreativ hobbys egen design.
Her kommer noen detaljbilder :)
Kommentarer

Therese sa…
Denne likte jeg virkelig godt! Gjennomført og med flotte detaljer..
Stilige sjokoladekort! Og det siste her er jo skikkelig lekkert.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)