Gå til hovedinnhold

Kort-o-mania

Har aldri vært med på Kort'o'mania sine utfordringer før - men en gang må jo være den første :) Utfordring #4 er klar hos dem - det er å lage et kort etter denne skissa:


Og siden jeg har en gutt som snart er fem år, og går i veldig mange bursdager, så måtte jeg jo bare lage et gutte-bursdags-kort. Jeg har brukt et digi-stamp av Dustin Pike, som jeg har malt med H2O-maling. Kortet åpnes ved å løfte opp motivet (henger kun fast på den ene siden). Inni kortet er det også en hvit ramme til å skrive tekst/hilsen inni, som er malt med grønn H2O-maling rundt kantene. Og så har jeg pyntet med noen knapper :)



Kommentarer

Benedicte sa…
så flott kort du har laget
takk for at du deltar :-)

klem fra Benedicte
Aud Kirsten sa…
Dette var et kjempeflott guttekort, stilig motiv! Tusen takk for at du deltar på Kort O Mania´s utfordring:)
Anne Bente sa…
åh,,,, denne var bare super, skøøøønt drengekort, flot brug af skissen.

100000000 tak for at du deltager på Kort O Manias udfordring
Anne sa…
Så søtt det var! Herlig stempel og flott fargelagt :-) Så flink du er til å fargelegge med H2O, jeg har prøvd littegrann, men har ikke fått helt taket på det.

Klem fra Anne
http://anne.hobby-site.com
bestevenn sa…
En kreativ og flott løsning på skissen. Og morsomt stempel. Takk for at du deltar på Kort o Mania.
Linda S. L sa…
heia :)
så morsomt og flott bursdagskort du har laget ut av skissen :) tusen takk for at du ville delta hos oss :)
klemmmm

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Godt nyttår og "Gi bort"!!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere alle har hatt en flott jule og nyttårsfeiring! Ønsker dere alle alt godt i det nye året. Jeg vil feire det nye året og min bursdag (i dag...), med en "Gi bort" :) Har flere pakker jeg vil dele med dere. For å bli med i denne "Gi bort"-en, må du gjøre følgende: * Skriv en kommentar i kommentarfeltet - hvor du skriver hvilken premiepakke du helst vil ha (skriv gjerne en prioriteringsliste av hvilken pakke du ønsker deg). * Bli følger av bloggen min hvis du vil :) * Jeg blir også veldig glad om du vil linke til bloggen min :) Slik at flere blir med på "Gi bort"-en ;) Dette er hva du kan vinne: Premie 1: boka Julekuler fra Arne & Carlos +  150g lys blått og 150g mørk blått ullgarn Premie 2: boka Pickles favoritter + 150g brunt ullgarn   Premie 3: Scrappepakke med 1 blokk mønsterpapir (15x15) med matchende blomster. 1 pakke rub-ons. Og en stor pakke med maaange blomster f