Gå til hovedinnhold

Utfordring #39

Art Pieces har utfordring #39: Kjøretøy.
Jeg har laget denne atc'en med motorsykler på. VELDIG enkel atc... Men siden jeg har det så travelt for tiden, så måtte den bare bli slik.

Kommentarer

Benedicte sa…
så flott motorsykkel.atc du har laget

klem fra Benedicte
Det enkle er ofte det beste, som kjent:) Og det jeg tenkte på da jeg så denne var at det var kanskje et utsnitt av vårslippet som suste forbi? Det er jo alltid et imponerende syn.

Takk for at du deltar!

Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)