Gå til hovedinnhold

Utfordring #38

Art pieces har tema: Favoritteventyr denne uka. Jeg har alltid vært glad i eventyr, både som barn og nå som voksen. Men jeg har problemer med å velge ut ett spesielt eventyr... Så nå har jeg laget tre atc'er der alle har "eventyr-bokstaver" :) Eventyr har først og fremst blitt lest fra en bok for meg, så det er det pyntede første-bokstavene som har stått igjen som et spesielt minne for meg :)
Atc'ene er laget i collage-stil. Den første er ikke så veldig collageaktig, men de to andre er lag på lag. Flere bokstaver er benyttet, og ulike stempelfarger. Jeg har også brukt swirl- og hjørnestempler for å få mer tekstur i bakgrunnen.


Syns ikke bildet ble så bra... skal se om jeg kan få tatt et nytt i løpet av uka.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)