Gå til hovedinnhold

Utfordring #37

Denne uka har Art Pieces tema: Høst. Og da måtte jeg bare bruke dette bildet som jeg tok i fjor høst. Syns bildet er sååå fint. Så har jeg laget litt frimerke-stil over bildet, lagt på litt bånd/tråd og brukt høstfarger for å få fram bildet enda bedre. Denne atc'en er selvfølgelig laget digital, og det var kjempekjekt å lage den :) Ble ganske godt nornøyd også ;) hehe :)

Kommentarer

Gro sa…
Ikke rart du ble fornøyd med den, den var flott. Høstfarger er mine favorittfarger, og det er vel ikke så rart når man ser dette.
Gry-Heidi sa…
Du har all grunn til å være fornøyd med denne ja!
Kjempeflott er den!! Takk for at du er med oss denne uken også :)

Klem, Gry-Heidi
LivArtNow sa…
Kjempefin atc!! liker hullene du har laget i bildet, det gir den elegante atc'en din det lille ekstra!!

Linda
LivArtNow sa…
Takk for kommentaren i bloggen min!! Du lurte på hvordan jeg har laget min atc og her er fremgangsmåten:) Bakgrunnsteknikken finner du Her Dette er en fransk tutorial som viser hvordan du kan lage kjempelekre bakgrunner og chunky atc'er!! Den er på fransk men hun filmer alt hun gjør og det er lett å kopiere :) Jeg ville gjerne ha litt textur og brukte papirmache-pasta fra Kreaktiv Så brukte jeg dabbere til å legge på gull og den sorte kanten rundt og bladene er stemplet og klippet og limt og damen printet ut og klippet og limt. Sånn gjorde jeg det :)

Linda
Kort og Søm sa…
Så fin!
Nydelig høst bilde.
Ha en fin onsdag!!
Fredrikke :o)
Unknown sa…
Bildet du har brukt er kjempe flott og gjør seg godt på ATCen din.
Anne C sa…
Så flott denne var!!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)