Gå til hovedinnhold

Utfordring #36

Art Pieces har en ny utfordring ute, med tema: Drømmer. Og her er mitt bidrag :) Bakgrunnen på denne atc'en laget jeg for en stund tilbake. Nå har jeg satt på et stempel med drømme-tekst :)


Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Nydelig atc som alltid, Anette!
Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
Benedicte sa…
så flott atc du har laget
Den var knallstilig, jeg glemmer av og til hvor mye som kan gjøres med diverse stempel.

Takk for at du deltar!
Litt travle dager for de som styrer AP-bloggen, men vi skal snart komme sterkere tilbake:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)