Gå til hovedinnhold

Tilbake fra ferie :)

Nå har vi kommet hjem fra nesten to uker i Danmark. Vi har besøkt diverse parker og kost oss masse med venner og familie. Her er noen bilder, for dere som vil se :) Det første bildet er fra tivoliet i Århus - dersom du vurderer et tivoli i Danmark er dette absolutt å anbefale!! Veldig mange aktiviteter og karusseller for barn over 3 år. 4-åringen min storkoste seg, og ville ikke hjem igjen :)


Vi besøkte også Givskud Zoo - så både løver, kameler, aper, og flere eksotiske dyr. Her etterligner han en gorilla :)

Legoland måtte jo også besøkes. Men det må jeg si var ganske skuffende. Det var sååååå utrolig mye folk at det var over en times ventetid på ALLE aktiviteter som var i hele parken. Med andre ord - vi endte opp med å kun ta en karusell... Dersom det blir noen "neste gang", så blir det iallfall utenom sesongen. Men snuppa koste seg med soft-is hun :) hihi :) Nam, nam :) Det var HEEEERLIG ;)

Nå klør jeg i fingrene etter å få laget noe.... forhåpentligvis kan jeg sette igang med noe i kveld :) Må fikse to kort innen lørdag iallfall :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!