Gå til hovedinnhold

Bursdagskort

Nå har jeg laget et bestillingskort. Tok litt tid å klippe ut navnet for hånd... men det ble ganske bra til slutt :) Mønsterarket på forsiden har jeg pusset litt, slik at det ser slitt ut. Knappene har fått knyttet tråd inni seg. Jeg har også markert omrisset av bokstavene, ved å tegne med svart tusj rundt kantene. Inni kortet har jeg sydd med hvit tråd rundt kantene, slik at omrisset er markert. Den hvite firkanten inni kortet, er en gluedot, til å feste et gavekort på.Kommentarer

Gro sa…
Det må ha vært litt av en jobb. Men flott ble det. Heldige mottaker...
Lena Katrine sa…
Oi! For en kul idè! Knalltøft å lage navnekort på den måten - veldig kreativt!

Ha en fin søndag! Go'klem
Pia sa…
super fin ide
Kort og Søm sa…
Dette var en god ide, kjempe bra!! :o)
Unni sa…
WOW! dette ble tøfft:)
Unni
Gro sa…
Hei!
Takk for koselig hilsen....
Det båndet rundt ringen har jeg kjøpt i hobbybutikken i Holmestrand......
De har det sikkert andre steder og... :-)

Ha en fortsatt fin kveld....

Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.