Gå til hovedinnhold

Bursdagskort

Nå har jeg laget et bestillingskort. Tok litt tid å klippe ut navnet for hånd... men det ble ganske bra til slutt :) Mønsterarket på forsiden har jeg pusset litt, slik at det ser slitt ut. Knappene har fått knyttet tråd inni seg. Jeg har også markert omrisset av bokstavene, ved å tegne med svart tusj rundt kantene. Inni kortet har jeg sydd med hvit tråd rundt kantene, slik at omrisset er markert. Den hvite firkanten inni kortet, er en gluedot, til å feste et gavekort på.Kommentarer

Gro sa…
Det må ha vært litt av en jobb. Men flott ble det. Heldige mottaker...
Lena Katrine sa…
Oi! For en kul idè! Knalltøft å lage navnekort på den måten - veldig kreativt!

Ha en fin søndag! Go'klem
Pia sa…
super fin ide
Kort og Søm sa…
Dette var en god ide, kjempe bra!! :o)
Unni sa…
WOW! dette ble tøfft:)
Unni
Gro sa…
Hei!
Takk for koselig hilsen....
Det båndet rundt ringen har jeg kjøpt i hobbybutikken i Holmestrand......
De har det sikkert andre steder og... :-)

Ha en fortsatt fin kveld....

Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)