Gå til hovedinnhold

To LO'er i dag

I dag har jeg fått laget to LO'er :) Begge to er bidrag til en oppgave på Scrapp og Lapp sitt forum. Lo'ene er også to sider i et album som søsteren min skal ha - derfor har jeg brukt bryllupsbilder fra bryllupet deres i fjor.

LO 1: Familie

LO 2: Love


Er du fornøyd, søster??

Kommentarer

Pia sa…
super nydelige layout i skønne sarte farver som passer så fint til billederne
Anne sa…
De bryllupsLOene er bare helt nydelige!
Masse, masse flott å se i bloggen din, jeg lover å stikke innom snart igjen :-)
Hilsen Anne

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)