Gå til hovedinnhold

Enda en LO :)

Her er enda en LO laget til bryllupsalbummet ;)

Denne LO'en er til en konkurranse hvor jeg måtte ha med minst 5 knapper, minst 5 blomster og så måtte jeg ha med bånd/blonde. Knappene finner dere under hjertet :) Blomstene finner dere på båndet på tekstfeltet. Og bånd har jeg da på tekstfeltet og blonde har jeg på den ene borden under bildene :) Denne LO'en var veldig kjekk og lage, og jeg har brukt denne skissa som utgangspunkt (takk Scoobie).

Overskriften Bestevenner er skum-bokstaver, så de står litt ut fra LO'en. Tekstfeltet har jeg uthevet med 3D-puter.
Kommentarer

Skikkelig fin ble den. Hmmm kanskje jeg skulle bruke skissen til noe selv også?
Linn sa…
Kjempeflott LO! :)
Nina sa…
Heisann!

Takk for koselig kommentar i min blogg *klem*

Knall lekker LO du har laget, flotte farger og nyyydelige detaljer :)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)