Gå til hovedinnhold

Vinflaske-etikett

Jeg har laget en vinflaske-etikett, etter oppskrift fra Anita. Dette kortet er også et bidrag til Sommerscrappen på forumet til Scrapp og Lapp.

Blomsten er hjemmelaget, med bånd og perler (en stor og tre små).  Gratulerer-teksten er uthevet.


Kommentarer

Ellen sa…
Denne var kjempefin! Blir ekstra flott gave også:)
Anne H. sa…
Så flott vinflaske-etikett du har laget!!
Nydelig motiv og fine farger!
- Mye annet fint i bloggen din også.
Anne -:)
Gry-Heidi sa…
Denne var knallfin!! Kjempekult motiv! Jeg har ikke begynt på sommerscrappen ennå, dagene bare flyr i fra meg... og nå er det jo et herlig sommervær også :)

Klem :)
Unni sa…
Kjempestilig vin tag, og sååååå søtt kort i rosa nedenfor:)
Unni
mettepip sa…
Takk for besøket i bloggen min. Måtte jo innom og titte her hos deg også da vet du;) Masse flott du lager. Så flott vinflaske-etikett du har laget. Morsom med giraffen, og så fint med en lomme til en liten sjokolade ved siden. Tipper mottakeren setter pris på det!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!