Gå til hovedinnhold

Vinflaske-etikett

Jeg har laget en vinflaske-etikett, etter oppskrift fra Anita. Dette kortet er også et bidrag til Sommerscrappen på forumet til Scrapp og Lapp.

Blomsten er hjemmelaget, med bånd og perler (en stor og tre små).  Gratulerer-teksten er uthevet.


Kommentarer

Ellen sa…
Denne var kjempefin! Blir ekstra flott gave også:)
Anne H. sa…
Så flott vinflaske-etikett du har laget!!
Nydelig motiv og fine farger!
- Mye annet fint i bloggen din også.
Anne -:)
Gry-Heidi sa…
Denne var knallfin!! Kjempekult motiv! Jeg har ikke begynt på sommerscrappen ennå, dagene bare flyr i fra meg... og nå er det jo et herlig sommervær også :)

Klem :)
Unni sa…
Kjempestilig vin tag, og sååååå søtt kort i rosa nedenfor:)
Unni
mettepip sa…
Takk for besøket i bloggen min. Måtte jo innom og titte her hos deg også da vet du;) Masse flott du lager. Så flott vinflaske-etikett du har laget. Morsom med giraffen, og så fint med en lomme til en liten sjokolade ved siden. Tipper mottakeren setter pris på det!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)