Gå til hovedinnhold

Utfordring #27

Ukas utfordring hos Art Pieces har tema: Vintage. Og jeg må ærlig innrømme at det ikke er et tema jeg er særlig fan av... Har laget to vintage-kort hele mitt liv, og kommer nok ikke til å gjøre det igjen. Så når temaet dukket opp hos Art Pieces, måtte jeg bare kaste meg ut i det, og få det gjort med en eneste gang. Hvis ikke hadde jeg nok ikke fått det gjort :)

Hobbytingene mine ligger litt bortpakket for tiden, og ikke orket jeg å dra det fram i varmen i dag... så jeg har laget digitale bidrag denne gangen. Ble fem atc'er... så det er mer vintage enn jeg noen gang har laget :) haha :) Noen av atc'ene er enkelt laget, mens et par tok ganske så lang tid :)

Bildene jeg har brukt er hentet fra denne siden. Elementer jeg har brukt er fra G.Storeide. 

Kommentarer

De ble nyydelige alle sammen. Utfordringen tok du jo på strak arm og at du faktisk laget 5 stk når du ikke liker stilen er jo imponerende. Kjempebra!

Takk for at du deltar, selv i sommervarmen. Kos deg videre.

Klem, Lise
Synes sånne "gamle" bilder er knall fine... Det ble kjempefint, Anette !
Gry-Heidi sa…
Herre min hatt! Skulle jo ikke tro du hadde gjort annet enn å lage vintage atc'er. Disse ble kjempelekre, alle sammen!! Kult at du trådte til med fem stk. også :0)
Ha en fortsatt fin og varm uke, og takk for at du deltar:)

Klem, Gry-Heidi
Anne Bente sa…
hold da helt op hvor er de flotte, kan da ikke forstå det slet ikke er dig:)
Pia sa…
super lækre atc kort, flotte motiver og farver, smukke
Ja, da ser jeg at du har fått kontroll på vintagestilen også, for disse var jo bare helt nydelige!

Takk for at du deltar!

Klem, Gro
Hege sa…
Kjempe fine ATC'ar, fint pyntet, fine farger og flotte motiv.

Hege
Kort og Søm sa…
Kjempe fine!!
Ja, nok av sjarm med det kosedyret mitt.."ler"..
God sommer! :o)
LivArtNow sa…
Kjempefine ATCer!!!
Lotti sa…
All of these are wonderful! I love the romantic ones, though the naughty/knotty lady might be my favourite - still, the little embellishments you put on the others are delightful, too.

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!