Gå til hovedinnhold

Trykkpressa

Her kommer mitt bidrag til Trykkpressa sin juni utfordring. 

Jeg har laget et rosa jente-baby kort. Har lekt meg med maling denne gangen. Brukte maskeringstape på kartongen først, og så blandet jeg rød og hvit maling og malte oppå tapen. I tillegg har jeg trykket med bobleplast på venstre side av kortet. Jeg har også stemplet et tekststempel (med mørk rosa maling) på venstre side, under bobletrykket, men det er ikke lett å se på bildet her. Det er litt tydeligere i virkeligheten. De grønne swirlene er også maling som er brukt på et swirl-stempel. Rundt omkring på kortet har jeg limt på små perler. Teksten "ei lita prinsesse" er først stemplet med rosa maling på transperent-ark, og deretter stemplet med svart staz-on. Det var vanskelig å få det transperente arket til å henge fast på kortet, men med bruk av diamond glaze gikk det greit. Alle kantene er svampet med rosa maling.Kommentarer

Hildegunn sa…
Kjempelekkert kort!
Herlig med alt det rosa, utrolig stilig med maling og papirstrimler!
Aud Kirsten sa…
Kortet ditt ble kjempeflott:)
Kjempestilig bidrag til utfordringen vår. Takk for at du deltar.

Anita
Kjempestilig kort! Jeg har en award til deg i bloggen min:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)