Gå til hovedinnhold

Har vært uten nett...

Jeg har vært uten nett siden torsdag!!! Det er helt forferdelig!! Men nå er jeg iallfall her igjen :) Good to be back ;)
Laget noen kort på fredag, så her kommer de :)


Litt dårlig bilde på dette nedenfor, men kortet går egentlig i grønt. Det ser mer brunt ut i malingen ser jeg. Kartongen som hele kortet er laget av er lys grønn. Og malingen på motivet er også grønn (buksa/lua)

Her blir også fargene litt feil... irriterende... Buksa til jenta er samme farge som kartongen rundt motivet (blå/turkis). Denne fargen er også en fin kontrast til det gul/ornasje kortet :)


Over her er forsiden på kortet, mens nedenfor er innsiden :)

Kommentarer

Pia sa…
fine kort du har lavet især det øverste med de runde stempler , super nydeligt

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)