Gå til hovedinnhold

Utfordring #21

Art Pieces sin utfordring #21 har tema: Blonder.
Jeg har laget to atc'er hvor jeg har brukt bilder fra internett, og blonde som ramme rundt/under bildene.
Har tatt bilde av atc'ene med kameraet mitt, men jeg finner ikke kabelen akkurat nå, så jeg måtte bare ta bilde av dem med videokameraet.... og det ble ikke noe bra.... men det er iallfall et bidrag :) Håper jeg finner kabelen, slik at dere kan se atc'ene i riktige farger. Bakgrunnskartongen er lys rosa, og kartongen bak bildene er mørk rosa. Blonden er kremfarget.

NÅ er det et mer riktig bilde her ;) Fargene stemmer iallfall sånn nesten :)
Kommentarer

Om ikke fargene kom så veldig godt frem så kan man jo allikevel se at dette er nydelige ATC'er:) Søte bilder!

Takk for at du deltar!

Klem, Gro
Gry-Heidi sa…
Disse var nydelige, Anette! Veldig stilig med blonderammen rundt bildet. Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
Gro sa…
Det blir utrolig fint med blondekant rundt bildene. Og flotte er de selv om fargene ikke er riktige.
LivArtNow sa…
De var veldig fine og elegante!!
Pia sa…
fine atc'er med blonder
Solveig sa…
Så nydelige disse var!

Ha en fin dag!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)