Gå til hovedinnhold

Utfordring #20

Nå er utfordring 20 hos Art Pieces klar. Tenk sååå fort denne våren har gått!! Temaet denne gangen er: Mitt land.

Og også denne gangen har jeg laget en digital atc. Jeg har tatt med alt jeg tenkte på første gangen jeg leste utfordringen. Det jeg tenkte på først var sangen Mitt lille land, som Kurt Nilsen synger i TV2's nyhetsprofil. Derfor har jeg tatt med deler av teksten fra denne sangen. Videre tenkte jeg jo på landet vårt. Derfor har jeg tatt med et bilde av landet, som ligger flettet inn i atc'en. Så til slutt tenkte jeg på nærområdet, og den flotte naturen vi har i dette landet. Så da fant jeg et bilde av Prekestolen.


Kommentarer

Joanna sa…
Nydelig ATC fra deg Anette,Jeg likte det så godt med den sangen/diktet? på :)

Klemz, Joanna
Gry-Heidi sa…
Denne var virkelig vakker, Anette!!
Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
LENA sa…
Så skjønn atc du har laget!
Flott motiv og vakker sangtekst!
Takk for at du deltar :)
Gunn Marit sa…
Flott ATC Anette, kjekt med Prekestolen som ikke ligger så langt fra Jæren..
Denne var kjempefin! Og minnet meg på at jeg enda ikke har vært på Prekestolen som jo er i nærområdet mitt også...burde absolutt ha vært der, men den ser litt skummel ut syns jeg...vakker og skummel:)
Bildet av Norge i bakgrunnet ble også en stilig detalj!

Takk for at du deltar!

Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)