Gå til hovedinnhold

Utfordring #19

Art Pieces har dette temaet for ukas atc: Wild Wild West.

Jeg har lekt meg på dataen... så det blir digital atc fra meg denne gangen :)
Har brukt noen få elementer fra G.Storeide. Ellers har jeg hentet litt her og der fra internett. Personen som er "Wanted" er min sønn... bildet av han har jeg fikset og redigert på i PaintShop. Rammene rundt bildet har jeg også laget. Det er notatblokk-ramme og utenfor det er det piggtråd-ramme (også denne laget selv). I tillegg har jeg lagt på et par stifter og en sirkel rundt i rammene. "For a hug" har jeg laget som papirbiter som jeg har plassert slik at de skal henge ned fra Wanted-plakaten :)
Dette var en kjekk atc å jobbe med en fredagskveld :)


For øvrig fortsatt liten aktivitet her inne pga. eksamen som skal innleveres på tirsdag..... gleder meg til å ta fatt på produksjonen igjen ;)

Kommentarer

Benedicte sa…
Kjempetøff og kul!! Og en veeldig god idé!

Klem,
Ditte
Gry-Heidi sa…
Såå kul og stilig!!
Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
Joanna sa…
Denne Ideen var jammen god :)


Klemz, Joanna
Pia sa…
super nydeligt atc kort
LENA sa…
Kjempeherlig atc!
Takk for at du deltar!
Gro sa…
En herlig ATC - han ser jo skikkelig skummel ut... Du kan hente en award hos meg.
Ha en fin uke.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)