Gå til hovedinnhold

Utfordring #18

Denne ukas utfordring hos Art Pieces er: Retro.Jeg har tatt utgangspunkt i disse kuuuule bildene jeg fant på internett. Husker ikke hva han kunstneren heter nå igjen, men de er bare sååå stilige.

Det ble iallfall 3 atc'er fra meg denne gangen. Har eksperimentert med bilder av meg selv.... etter at de ble skrevet ut, har jeg tatt på gull-farge langs kantene. Ser at det på bildene her ser ut som veldig mye noen steder, men i virkeligheten så ser du ikke denne gullfargen så veldig godt - men jeg orker ikke ta nye bilder nå. Det får bare stå slikt.

Det blir forresten ganske stille på bloggfronten en god uke framover.... jeg holder på med eksamen, og får ikke tid til særlig mye annet enn det...

Kommentarer

Fantastiske ATC'er! Andy Warhol er det du har latt deg inspirere av:) Likte den øverste aller best selv om alle tre var supre!

Takk for at du deltar!

Klem, Gro
Benedicte sa…
Utrolig kule!!! *bøyer meg i støvet* :-)

Og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!!


Klem
Totty Teabag sa…
Fantastic artwork, Anette. I shall enjoy looking at the rest of your blog.
Gry-Heidi sa…
Utrolig stilige og kule!! Du er jo bare sååå kreativ da!
Takk for at deltar :)

Klem, Gry-Heidi

PS. Lykke til med eksamen !!
Kort og Søm sa…
Ja, de var kule!!
Lykke til med eksamen :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!