Gå til hovedinnhold

Stjernetegn swap

Selv om bloggen min har hatt en lang pause nå, så betyr det ikke at jeg ikke har laget noe, for det har jeg nemlig :) Jeg har blant annet vært med på en swap på forumet til Art Pieces. Temaet for atc'ene var: Stjernetegn. Og her er mine bidrag.

Har brukt strykejernet og laget bakgrunnen med oljefarger på akvarellpapir. Så har jeg frihåndstegnet stjernetegnene på bakgrunnen, og deretter malt stjernetegnet med svart maling. Brukte altfor stor pensel.... men de ble som de ble :) Kjekt var det iallfall ;)
Det nederste bildet stemmer vel best i forhold til fargene på bakgrunnen...Kommentarer

Gro sa…
Og de var ordentlig flotte, Anette.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!